Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Dodati:S-1, A-8, E-Pang Road, Lianhu Distrikta, Xi'an grad,

Shaanxi Province, China

Web:www.htongsteel.com

Mail:info@sxht-group.com

Tel:86-029-89306039


Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-029-89306039
Cijevi križ

Cijevi križ

Unakrsne armature nazivaju 4-stazni armature. Ako ogranak pruge prolazi potpuno tee, armatura ne pretvori u križ. Križ ima jedan ulaz i tri poslovnice ili porok stih. Često imaju otapala zavarenih Utičnica završava ili žensko navojni završava. Unakrsne armature može generirati veliku količinu...

Detalji o proizvodu

Unakrsne armature nazivaju 4-stazni armature. Ako ogranak pruge prolazi potpuno tee, armatura ne pretvori u križ. Križ ima jedan ulaz i tri poslovnice ili porok stih. Često imaju otapala zavarenih Utičnica završava ili žensko navojni završava.

Unakrsne armature može generirati veliku količinu stresa na cijev kao temperaturne promjene, jer su u središtu četiri prikljuëaka. Tee je više stalan nego križ, kao tee se ponaša kao tronožni stolica, dok križ se ponaša poput četveronožnih stolica. (Geometrijski, "bilo koji 3 sobe kolinearni bodovi određuju avion" Dakle 3 noge su inherentno stabilan.) Križevi su česte u požara sprinkler sustava, gdje uslijed toplinskog širenja nisu općenito pitanje, ali ne u Vodovod, zbog njihove dodatne troškove u odnosu na korištenje dva teeja.

Htongsteel je nastao kao jedan stop rješenje vodeći pružatelj za tvoju Lulu prelaze zahtjeve. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera cijevi prelaze u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima i kod kuće iu inozemstvu. Svaki odjel su pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.

Veličina:

Bešavne: 1/2"-24", Zavarene: 24 "-96"

Debljina:

SCH10 XXS


HUITONG je poznati Kina Inox cijevi/cijevi proizvođač i dobavljač, opremljen sa produktivni tvornica i kompanija i kao profesionalni cijevi cross izvoznik i prodavatelja, mi uvijek želimo dobrodošlicu te to kupiti i veleprodaja kvalitetne cijevi križ iz naše tvornica.

Hot Tags: cijev križ, Kina supplier, proizvođač, tvornica, izvoznik, prodavač, kompanija, trgovina na veliko, kupi, najbolje, kvalitetne
Srodni proizvodi
Upit